JOQ Albania
Home

Alkool, twerk dhe shfrenim, “luajnë mendsh” studentët pas marrjes së pushimeve
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 14/03/2019 22:13

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Vajza të veshura me bikini, alkool dhe djem të djegur nga dielli, kjo është vetëm një pjesë nga festimet e studentëve që kanë marrë pushimet e pranverës.

Pamjet e të rinjve ndërsa festojnë në ishullin South Padre janë publikuar nga tabloidi britanik, Mail Online.

Pushimet e pranverës e zgjojnë komunitetin e “fjetur” me më pak se 5,000 njerëz ndërkohë që rreth 100,000 studentë vijnë për të festuar në plazh.

Për bizneset dhe vetë qytetin, fluksi do të thotë një pagë e parakohshme pasi studentët vitin e shkuar kanë shpenzuar gati 3.1 milionë dollarë vetëm për alkool.

Për më shumë, shihni fotot më poshtë.