JOQ Albania
Home

Djaloshi shqiptar me sindromën Down jep një leksion të madh, fjalët e tij do t’ju përlotin
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 10/02/2019 19:57

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Gersi Troka është një fëmijë me sindromën Down, por kjo gjë nuk as nuk e ka penguar fare që ai të ndjekë dhe zhvillojë pasionin, që ka për notin.

Ai ka fituar trofe të shumta në konkurse ndërkombëtare. Gjatë një interviste në emisionin "E Diell" djaloshi ka dhënë një mesazh për të cilin mund të thuhet se është një leksion i madh për të gjithë.

Ai është shprehur kështu:

Të ndihmohen fëmijët me aftësi ndryshe, të mbështeten të afërmit e tyre, të na japin kurajo për aktivitete të tjera të mëdha."

Më këto fjalë djaloshi na kujtoi se ai është, si të gjithë ne dhe se pasionet mund të ndiqen nga kushdo nëse gjithmonë kemi vullnet për të arritur atë që duam.