Jeta Osh Qef
Home

Si vidhet një BMW X6 vetëm për dy minuta
Shkruar nga: | Publikuar më: Tue May 10

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

BMW-të janë shpesh synimi i hajdutëve, por si veprohet për të vjedhur një automjet të tillë në më pak se minuta? Një media ruse ka realizuar një video, ku tregohen hapat që kryen një hajdut për të vjedhur një BMW X6. Kështu, nëse zotëroni një makinë të tillë, shikoni videot dhe merrni masa që makina juaj të mos jetë "viktimë" e vjedhjeve të tilla.