Jeta Osh Qef
Home

I keni këto 5 objekte në shtëpi? Pasi të lexoni këtë do i hiqni menjëherë
Nga: S.Shtjefni | Publikuar më: 12.08.2017, 20:17

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Të gjithë jemi supersticiozë edhe pse në shumicën e rasteve e mohojmë se jemi. Ekzistojnë besime që disa objekte sjellin fatkeqësi në familje.

Kjo ndodh sidomos kur ato vendosen në vendin e gabuar. Më poshtë po ju sjellim një listë me 5 objekte që nuk duhet t'i mbani në shtëpi dhe nëse i keni bëni mirë ti hiqni sa më shpejt.