Jeta Osh Qef
Home

Misi shqiptar që e bën treshe shokon me emrin që ka zgjedhur për fëmijën e saj
Nga: S.Shtjefni | Publikuar më: 12.08.2017, 19:55

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Prej kohësh misi  shqiptar Egla Harxhi është vënë në qendër të vëmendjes për shkak të lidhjes së saj me fotografin francez dhe një vajze tjetër. Vetëm disa javë më parë ajo zbuloi se priste një fëmijë.

Këtë herë Egla është vënë në qendër të vëmendjes për shkak të emrit që ka zgjedhur për djalin e saj.

Është një emër që ka zgjedhur mamaja ime",- ka thënë  Jarl Ale de Bassevile partneri i Eglës në një intervistë.

Gjatë kësaj interviste ajo ka treguar se emri do të jetë Lucifer, një emër i pazakontë, i cili në disa vende të botës është i ndaluar.