Jeta Osh Qef
Home

Njihuni me 10 kriminelët që tmerruan botën, midis tyre edhe dy femra
Nga: S.Shtjefni | Publikuar më: 12.08.2017, 15:05

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Ata kanë qenë anëtarë të bandave ose organizatave kriminale që janë të njohura për përfshirje në kryerjen e akteve të ndaluara nga ligji, veçanërisht vrasjeve.

Këta njerëz kanë qenë aktivë në disa zona të botës, si në Europë, Azi, Shtetet e Bashkuara dhe Amerikën Latine.

U bënë të njohur për numrin e shumtë të vrasjeve që kanë bërë në të kaluarën, mënyrën se si i vrisnin viktimat e tyre, ose për rëndësinë e njerëzve që ata vrisnin. Kjo është lista e 10 kriminelëve që "tronditën" botën.