Jeta Osh Qef
Home

Të rinjtë shqiptarë ndërtojnë makinën e parë elektrike
Nga: A.Shehaj | Publikuar më: 14.07.2017, 08:11

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Të rinjtë shqiptarë nuk dinë vetëm të rrinë gjithë ditën në kafe e të parazitojnë. Këtë e kanë treguar më së miri këta të rinj që kanë pjesë e qendrës kreative BoneVet në Gjakovë të Kosovës.

Ata kanë arritur të krijojnë dhe të prezantojnë veturën parë elektrike të krijuar në viset tona.

Dhe në fakt, kjo është makina e parë elektrike e prodhuar në Kosovë, e modifikuar nga gjashtë të rinj nga qyteti i Gjakovës.

Për më shumë, shikoni videon: