Jeta Osh Qef
Home

Katerina nxjerr gjoksin, Lupçe “shpërthen”, Danieli i del në mbrojtje: Ajo që ka veshur ...
Nga: D.Cani | Publikuar më: 19.06.2017, 17:41

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Lupçe dhe Katerina kanë treguar brenda shtëpisë se ata janë liberalë dhe mund t’i tolerojnë dhe falin njëri-tjetrit çdo gjë.

Por ka diçka që Lupçe me sa duket nuk e duron dot tek Katerina, dekoltenë e hapur.

Ndërsa ai ndodhet në oborr bashkë me Danjelin, aty vjen edhe Katerina e veshur me një bluzë me dekolte të hapur dhe me këmishë me kuadrata.

Ke nxjerr gjoksin në pah, ëëë. Ti e di sa inat e kam unë”, i thotë Lupçe Katerinës.

Ndërsa Danjeli mundohet ta justifikojë Katerinën duke thënë se është kanatjere ajo që ka veshur, por Lupçe këmbëngul në të tijën “E kam shumë inat”.