Jeta Osh Qef
Home

Kjo është domethënia e fshehtë e figdet spinner dhe ky mister po tërbon besimtarët
Nga: S.Bardhi | Publikuar më: 19.06.2017, 10:23

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Mekanizmi i figdet spinner fillimish është ndërtuar për të ndihmuar njerëzit që vuajnë nga ADHD, autizmi dhe ankthi, disa tjerë e përdorin vetëm për të hequr ankthin e ditës apo thjesht vëmendjen, por cili do qoftë funksioni i tyre ato janë bërë shumë popullore ashtu si Jezusi rreth 2000 vite më parë.

Për këtë shkak ka nisur pyetja nëse spinner-i ka një lidhje me Trinitetin e Shenjtë që përkojnë  me tre shtyllat e bekimit, ashtu sikurse figdet spinner ka tre krahë.

A mund të flitet për një ndërlidhje mes lëvizjes dinamike, barazisë dhe racionalizmit të Perëndisë?

Duke patur parasysh shtrirjen e gjerë të lodrës, duket se disa degë të krishterimit kanë gjeti një mënyrë për ta lidhur atë më Trinitetin e Shenjtë.

Krahasimi është kompleks, por edhe shpjegimi i Trinitetit të Shenjtë është paradoksal dhe me një mister hyjnor të fshehur”, u shpreh teologu Hartropp.

Trinia është një nga konceptet më të vështira të katolicizmit dhe priftërinjtë kanë luftuar për vite me radhë për ta shpjeguar atë. Perëndia punon në mënyra misterioze ...!”, tha Stephanie MacGillivray, i cili punon së bashku me murgeshat.

Prandaj me sa duket për ta kthyer edhe njëherë në qendër të vëmendjes Trininë po përdoret edhe domethënia e figdet spinner.