Jeta Osh Qef
Home

Gafa e Erit: 86 vetë për të ruajtur 110 dhi
Nga: D.Cani | Publikuar më: 17.05.2017, 21:19

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Do gjithmonë që të duket se po bën një punë të paqme dhe është aq i zënë në pasqyrimin e saj, sa harron që të mendojë atë që shkruan.

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka qenë në një fermë në Lundër të Tiranës dhe sigurisht, si gjithmonë ka realizuar foton për ta hedhur në Instagramin e tij.

Por ajo që ka habitur shumë ndjekësit e tij ka qenë përshkrimi me të cilin ai ka shpërndarë foton: Një fermë me 86 vetë të punësuar dhe 110 krerë dhi.

Si mund të punësohen 86 vetë për 110 krerë dhi? Këtë e di vetëm “Lali!”

Publicitet Elektoral
Publicitet Elektoral